VELSEN - Het is weer zover! Het is weer tijd voor het inmiddels legendarische jaarlijkse Openingsfeest van Timboektoe; de traditionele start van een nieuwe zomer bij de Noordpier!

Dit jaar wordt het podium van Timboektoe bestiert door het excentrische trio FATA BOOM met hun trippy electro-hiphop, en de vijfkoppige future funk crew Supermoon. Aan de muzikale knoppen draaien groove-specialist Kremlin Disko en onze muzikale rotsen DJ Kickflip en DJ Shuffle - NL tot laat.

In de tweede zaal Kamango wordt het een waar beukfestijn met de nieuwe punkband PLOEGENDIENST met Ray Fuego en de surfrockers Surf Aid-Kit, die het vak geleerd hebben van The Phantom Four. Achter de draaitafels maken de Volcano Boys daar de party compleet tot in de kleine uurtjes met hun obscure 'u kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het-repertoire'.

Timboektoe is na het feest, net zoals in de wintermaanden, ook weer 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

Aanvangstijd: 22.00
Toegangsprijs: €16 Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Kaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop (timboektoe.org/timboektoe-agenda/). Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.