VELSEN - De musicalliefhebbers in Nederland kunnen hun hart ophalen. De makers van de musicalhit ‘De Marathon’ (een van de grote verrassingen van het vorige seizoen) lanceren een opvolger die niet voor ‘De Marathon’ zal onderdoen. ‘ALL STARS – DE MUSICAL’ moet ‘De Marathon zelfs gaan overtreffen. In de aanloop naar de landelijke première strijkt ‘ALL STARS’ op di. 2 en wo. 3 oktober a.s. neer in de Velsense schouwburg waar hoofdrolspeler Jim Bakkum met zijn sterrenteam twee ‘oefenduels’ speelt.

Voor de lancering van de nieuwe feel-good-musical heeft de Velsense schouwburg de toepasselijke samenwerking gezocht met de Velsense prof-voetbalclub ‘Telstar’. Het theater en de nabijgelegen voetbalclub ontwikkelden een uniek arrangement waarin bezoekers van Telstar hun schouwburgkaartje kunnen combineren met een maaltijd in de voetbalkantine én een ontvangst aldaar door oud-Telstar-spelers en leden van de musicalcast.

‘ALL STARS – DE MUSICAL’ is net als de populaire film en tv-serie een humoristisch verhaal over vriendschap en volwassen worden. De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer-gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Regisseur Frank Lammers verzamelde voor de musicalversie van ‘ALL STARS’ een sterrenteam topspelers als Jim Bakkum, Kees Boot en Lucas Hamming. Voor de muziek tekenden Thomas Acda en David Middelhoff, die ook ‘De Marathon’ afleverden.

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl en tel. 0900 - 1505