VELSEN - Op woensdag 17 augustus openen LatinVillage, Dance Valley & Dutch Valley hun festivalterrein voor Velsen en geven ze de ruimte aan lokale talenten op hun podia. Nieuw cultureel festival de Summer Park Sessions, dat op 9, 10 en 11 september plaatsvindt in het park Velserbeek, werd uitgenodigd mee te denken en verzorgt een kick-off concert op 1 van de podia van de eerste drie genoemden.

Dj's, percussie en de solisten van de Summer Park Sessions maken met live band de 17e hun entree. Het aanwezige publiek krijgt een prachtig voorproefje van wat er drie weken later in het Velserbeek Park plaatsvindt en krijgt een uniek kijkje op het terrein van LatinVillage, Dance Valley & Dutch Valley.

Dit exclusieve feestje is toegankelijk voor 500 omwonenden, bedrijven en sponsoren en donateurs van de Summer Park Sessions.

LatinVillage, Dance Valley & Dutch Valley maken samen met de organisator van Summer Park Sessions deze mooie avond als try-out mogelijk, we kijken graag vooruit om de onderlinge samenwerking in de toekomst verder vorm te geven. Doelstelling hierbij blijft: ruimte en een podium bieden aan lokaal talent tijdens de Velsen Village Valley Sessions.

Aanwezig zijn bij de Velsen Village Valley Sessions? Hou daarvoor ook de website en de sociale media kanalen van de Summer Park Sessions goed in de gaten.

www.summerparksessions.nl