IJMUIDEN - Theaterproducent Van Hoorne Entertainment brengt al meer dan tien jaar op rij succesvol sprookjes in musicalvorm naar het theater. Vorig seizoen bezochten meer dan 100.000 bezoekers ‘Hans & Grietje De Musical’ en ‘De Kleine Zeemeermin’ lijkt dat aantal voorbij te gaan. Op zondag 14 april a.s. zwemt ´De Kleine Zeemeermin´ in de Stadsschouwburg Velsen.

Sterzangeres in de familiemusicals van producent Van Hoorne is popzangeres Sita. Na Rapunzel en Assepoester zwemt zij dus nu haar meermin-rondjes.

Voor het verhaal gaan wij diep de oceaan in waar de kleine zeemeermin woont tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Inclusief Sprookjesverkleed-wedstrijd, dansen op het Onderwaterbal en meet & greet met acteurs.

ZO 14 APR | 15.00 UUR | € 18,50