VELSEN-NOORD - Met o.a. The Phantom Four, Brass Rave Unit, Ten-Hut en Mexican SurfOp zaterdag 6 oktober vindt bij Strandpaviljoen Timboektoe in Velsen-Noord/Wijk aanZee het Eindfeest 2018 plaats.

De zomer van 2018 zit er helaas weer op, maar niet voor we hem officieel hebben afgesloten met een enorme knalfuif - in traditionele Timboektoe-stijl. Er is weer een blik te gekke bands en DJ's opengetrokken om dit seizoen nog één keer helemaal los te gaan!

Dit keer staat onze enige echte huisband The Phantom Four weer op het podium voor een heerlijke set met Nederland's beste surfmuziek mét nieuwe gitarist, en serveren de Zaanse heren van Ten-Hut als voorgerecht een pittige portie funkpop met knallende Arabische grooves, wervende solo's en een feestende blazerssectie. Aan de muzikale knoppen draait onze muzikale rots DJ Shuffle met de illustere Sir Mix 'm Not back to back tot laat, die samen van alle markten thuis zijn en immer en altijd de voetjes van de vloer krijgen.

Verder is er dit jaar in het tweede paviljoen Kamango een podium met rauwe garagerock van de Brabante garagerockers Mexican Surf die deftig balanceren tussen tussen de ballen van Iggy Pop en de puntschoenen van Nick Cave, en Amsterdams eigenste mobiele fissa brigade Brass Rave Unit. Deze drie gasten ken je misschien van Gallowstreet en Jungle By Night en maken met slechts 2 toeters en een trommel explosieve raves gebaseerd op long- en spierkracht. Bij de draaitafels wordt het feest doorgerockt tot de kleine uurtjes met de Volcano Boys, met een obscuur 'u kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het repertoire'. Het dj-duo last zonder probleem een stel gitaren aan een rits synthesizers en viceversa. Nieuwe hits worden afgewisseld met rariteiten uit de muziekgeschiedenis. Kortom: aan de muziek zal het niet liggen! Timboektoe is dit jaar ook in de wintermaanden 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

Zaterdag 6 oktober
TIMBOEKTOE EINDFEEST 2018
Met live: The Phantom Four, Brass Rave Unit, Ten-Hut en Mexican SurfDJs: Shuffle, Sir Mix 'm Not en Volcano Boys
Aanvangstijd: 22.00
Toegangsprijs: €15
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord


Kaarten zijn verkrijgbaar via www.timboektoe.org en aan de kassa op de avond zelf.Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.