IJMUIDEN - De Nederlandse zanger Stef Bos is al meer dan 25 jaar een van de meest bekende liedvertolkers van Nederland, Vlaanderen en zelfs Zuid-Afrika. Hij zong zichzelf begin jaren ’90 met zijn evergreen ‘Papa’ naar de eregalerij van de Nederlandse popzangers. En daar bivakkeert hij dus al jaren.

Zijn platenpopulariteit wist Stef in de loop der jaren bovendien om te zetten naar de theaters, waarin hij prachtige sier maakte met smaakvolle originele zangshows. De nieuwe show heet ‘Kern’ en is op donderdag 25 oktober a.s. te zien in de Stadsschouwburg Velsen.

Sterke troeven van Stef Bos zijn de grote muzikale rijkdom waarover hij kan beschikken, zijn pure, poëtische teksten en zijn prachtige diepe stem. Die ingrediënten bundelt hij in een innemende podiumpresentatie. Daarin kan Stef als het moet met zijn band gróót uitpakken, maar even zo goed kan hij daarna een zaal muisstil te zingen. Voor zijn theatertournee ‘Kern’ schreef Stef nieuw repertoire dat hij mixt met zijn favoriete klassiekers. Dus de evergreen ‘Papa’ zal zeker niet ontbreken.