VELSEN - Na de geweldige familiemusical ‘Pinokkio’ van vorig seizoen heeft de Efteling zijn klauwen gezet in een nieuw wereldberoemd verhaal. Ga op woensdag 25 oktober (13.30 en 16.00 uur!) mee naar een bijzondere sprookjeswereld in Stadsschouwburg Velsen.

Dan laat, in een vrolijke en spannende musical, De Gelaarsde Kat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige dat de kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou die kat toch van plan zijn? Komt hij zijn belofte na of krijgt dit verhaal een ander (katten)staartje? Dat is te zien in ‘De Gelaarsde Kat’, voor alle kinderen vanaf 4 jaar. De Telegraaf (****) schreef erover: “Swingende familieshow vol kattenkwaad klopt op alle vlakken.”

Leuke extra’s

Oortjes maken, een staart of manchetten, net als de gelaarsde kat heeft? Voorafgaand aan elke voorstelling van ‘De Gelaarsde Kat’ kunnen kinderen een workshop van het Kunstencentrum Velsen volgen (12.30 en 15.00 uur) in een kleedkamer van de Stadsschouwburg. De kosten hiervoor zijn € 5; de workshop is alleen te boeken in combinatie met een kaartje voor de voorstelling.

Eten in het theater

De voorstelling kent nog meer leuke extra’s: kinderen (en ouders) kunnen ook een snackmenu bestellen voor € 7,50 per menu. Dat wordt dan voor of na de voorstelling geserveerd in de REX-Foyer.

Prijs theaterkaartje:: € 20 incl. garderobe.

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.