VELSEN - Goed nieuws voor alle kinderen in Velsen en omstreken. Ook dit jaar heeft Sinterklaas besloten om direct na zijn aankomst in IJmuiden te blijven logeren, zodat hij op zondagmiddag 19 november (15.00 uur) in de Stadsschouwburg Velsen kan zijn.

Helemaal uitgerust van de reis zet hij samen met zijn Pieten het theater aan de Groeneweg 71 weer op stelten met de enige echte Grote Velsense Sinterklaasshow! Naast Sinterklaas en de Pieten zullen ook de kinderen van DanceWorks Velsen het podium betreden om te stralen in de vrolijkste familievoorstelling van november!

Pietenschool

Tijdens de voorstelling mogen we voor één keer een kijkje nemen op de Pietenschool. Alle pieten hebben deze zomer hard geoefend om de verschillende pietenactiviteiten onder de knie te krijgen. Dan ontvangen ze een brief van Sinterklaas. Hij zal langs komen om te beoordelen welk talent iedere piet bezit. Dit is hét moment waar alle pieten op hebben gewacht; hun kunsten vertonen aan Sinterklaas. Wat zullen de talenten zijn? Bezorgen, inpakken, koken, slapen, eten, dichten?

De pieten gaan er helemaal voor, maar of het ze lukt…?

De Grote Sinterklaasshow

Datum: zondag 15 november

Aanvang: 15.00 uur

Kaarten: € 12,50 voor volwassenen en € 10,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl