IJMUIDEN - ‘The Play That Goes Wrong’ veroverde West End en Broadway, won de Best New Comedy Award en is verkocht aan 29 landen. Op dinsdag 12 december (20.15 uur) gaat in de Stadsschouwburg Velsen het doek op voor de Nederlandse versie van dit hilarische stuk, in de stijl van Fawlty Towers. De frisse bewerking van Owen Schumacher (‘Koefnoen’) en een topcast (met o.a. Santpoorter Bas Hoeflaak) staan garant voor razendsnelle slapstick en laten het publiek lachen tot de tranen over de wangen rollen.

Santpoorter

Bas Hoeflaak is als acteur te zien in het theater, op televisie en films. Theaterbezoekers zullen de Santpoorter kennen van het cabaretduo Droog Brood. Landelijke bekendheid kreeg Bas als een van de sluipschutters in het komische sketchprogramma ‘Sluipschutters’, samen met Ronald Goedemondt, Jochen Otten en Leo Alkemade. Recent was Bas te zien in de historische tv- comedy ‘Welkom in de jaren 60’ en in de jeugdserie ‘Roos en haar mannen’. Afgelopen seizoen straalde Hoeflaak nog in de Stadsschouwburg Velsen in de hitmusical ‘Snorro’.

Razendsnelle slapstick

‘The Play That Goes Wrong’ gaat over een winkeliersvereniging die probeert, ter afsluiting van hun feestweek, een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Zij raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt. Voor het publiek van de Stadsschouwburg Velsen begint de totale verwarring al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus.

Prijs: € 34,- incl. pauzedrankje en garderobe.
Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.