VRIJDAG 25 NOV

Geen film i.v.m. theatervoorstelling Checkpoint Theater – Vetter dan ooit 6+.- aanvang:

19.30 uur.
Checkpoint bestormt de theaters met de grootste, vetste, spectaculairste show ooit! Een show vol ontploffingen en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd.

ZATERDAG 26 NOV

11.15 Knor (6+)

Aandoenlijke, hartverwarmende én prachtig gemaakte animatiefilm over een meisje dat het varkentje Knor cadeau krijgt voor haar negende verjaardag.

13.00 All That Breathes (9+)

Een wonderschone en diep empathische natuurfilm over twee broers die roofvogels redden in New Delhi. Met wijsheid en humor tonen ze hoe al het leven, van schimmels tot de mens, met elkaar verweven is.

15.15 Good Luck to You, Leo Grande (12+)

Ongebruikelijke maar verfrissende romcom met Emma Thompson. Als gepensioneerd lerares en weduwe smacht ze naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks.

17.30 Zee van Tijd (12+)

Theater en film smelten samen in dit prachtige drama over ondenkbaar verlies. Met glansrollen van Sallie Harmsen, Reinout Scholten van Aschat, Elsie de Brauw en Gijs Scholten van Aschat.

20.00 Close (12+)

Een tedere en aangrijpende film over jonge vriendschap en verantwoordelijkheid. Bekroond op het Film Festival van Cannes en een verrassend intieme titel in de Oscarrace.

ZONDAG 27 NOV

11.45 Good Luck to You, Leo Grande (12+)

14.00 Filmclub Velsen, besloten evenement

17.15 Mrs. Harris Goes to Paris (AL)

Betoverend 'modern' sprookje over het najagen van dromen, de kracht van echte vriendschap en trouw blijven aan jezelf.

19.45 Close (12+)

DINSDAG 29 NOV

14.00 Dinsdagmiddag-film: Mrs. Harris Goes to Paris (AL)

17.00 Close (12+)

20.00 Wild Port of Europe (AL)

Een ode aan de bijzondere flora en fauna in het havengebied van Rotterdam en Moerdijk. Een visueel eerbetoon aan het grootste en stoerste haven- en industriegebied van Europa.