IJMUIDEN - Paul de Leeuw is vooral bekend als televisiepresentator, maar heeft zijn roots in het theater liggen. Meer nog dan op televisie, toont De Leeuw juist in het theater zijn vermogen om met een zaal te improviseren en scherp te reageren op alles wat er om hem heen gebeurt.

Weinigen kunnen in het theater en op de televisie zó behendig laveren tussen hilariteit en ontroering. Misschien is dat wel juist het geheim van het fenomeen 'De Leeuw'.

Pech is een onvermijdelijk gegeven in ieders leven. Daar moet je mee leren omgaan en met behulp van Paul de Leeuw ’s nieuwe show gaat dat een stuk makkelijker. Op dinsdag 12 maart komt hij naar de Stadsschouwburg Velsen. ‘Vette pech’, een cabaretprogramma en zangshow in één. Paul belooft in zijn eigen woorden "een ontspannen avond met de nodige afwisseling van hilariteit, ontroering, verhalen, kleine liedjes en improvisaties met het publiek.'' Die belofte werd helemaal ingevuld. De pers jubelde en strooide rijkelijk met sterren en noemde Paul in zijn nieuwe show “groots en hilarisch”.

DI 12 MRT | 20.15 UUR | € 29,50
https://stadsschouwburgvelsen.nl/