IJMUIDEN - Yentl Schieman en Christine de Boer trokken twee seizoenen lang als het kersverse cabaretduo Yentl & De Boer met hun debuutvoorstelling 'De Snoepwinkel is gesloten' volle zalen. Zelfs Theater Carré lag uitverkocht aan hun voeten.


De grootste troeven van het duo zijn hun originele, verrassende liedjes en hun gaaf harmoniërende zangstemmen. Met hun lied ‘Ik heb een man gekend’, wonnen Yentl en Christine al meteen de Annie M.G. Schmidt-prijs.

Na dat enorme beginnerssucces werd natuurlijk reikhalzend uitgekeken naar de opvolger van het spraakmakende debuutprogramma. Dat is ‘Magie’. De fans kunnen opgelucht ademhalen. ‘Magie’ doet als wij de pers mogen geloven niet onder voor haar voorganger. ‘Magie’ blijkt een show in muzikale hoogglans en werd bedolven onder een sterrenregen en iedereen jubelt opnieuw over de engelachtige samenzang in liedjes van topkwaliteit. Door de liedjes heen vlechten Yentl & De Boer absurde scènes, soms wrang en pijnlijk, maar daardoor vaak héél komisch. Donderdag 22 november.

DO 22 NOV | 20.15 UUR | € 24,00