VELSEN-NOORD - Op 17 september a.s. start bij Mo's Zanglokaal een nieuw popkoor in Velsen-Noord en men is op zoek naar enthousiaste deelnemers! Hou jij van zingen, zijn pop- en rockmuziek zeker jouw ding en zou je ook wel eens willen leadzingen... Meld je dan aan!


Hoofddoel: twintig heerlijk avonden zingen, lol, techniek en samenzang, welke wordt afgesloten met een live optreden in februari. Per repetitie krijg je muziek, tekst en arrangementen aangeleverd en kun je er thuis mee aan de slag om vervolgens de volgende repetitie aan te werken. Onder leiding van zangeres en coach Monique Hendriks-Kee (BAXTEEN - ONE the U2 experience) naar een zelfverzekerd optreden.

Mo's Zanglokaal is verhuisd en sinds deze zomer gevestigd in Pagode 2.0 aan de Wijkermeerweg 12b in Velsen-Noord; een prachtige locatie aan de rand van het dorp. Een top locatie in wording, dat het komende jaar verder uitgebreid gaat worden naar een creatieve plek voor jong en oud. Maar daarover later meer. First things first! Aanmelden kan via monique@moszanglokaal.nl

Meer info op de website of Facebook.