IJMUIDEN - Geniet nog één keer van de Foute Liedjes Parade van Vuile Huichelaar. Op 26 april spelen zij hun allerlaatste voorstelling van de Foute Liedjes Parade, in Stadsschouwburg Velsen. Koop dus snel je kaarten!

Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezingcabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Én een enkele man…

Begonnen als meezingprogramma voor de bedrogen vrouw is Vuile Huichelaar inmiddels een begrip door het hele land. Ook in deze show met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair is ook deze show in Stadsschouwburg Velsen een masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken.
Wij van Vuile Huichelaar zeggen: Kom op 26 april naar de Foute Liedjes Parade van Vuile Huichelaar in Stadsschouwburg Velsen!


Datum: 26-04-2024
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Stadsschouwburg Velsen
Tickets: https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/vuile-huichelaar-de-foute-liedjes-parade