IJMUIDEN - Marc-Marie Huijbregts blaast op 31 december a.s. vanuit de schouwburg in zijn geboortestad Tilburg het slotakkoord van het jaar. De live uitzending van zijn Oudejaarsshow 2018 moet een kroon op zijn werk worden. Op weg naar die finale speelt Marc-Marie zich in een aantal van zijn favoriete theaters alvast warm. Op zaterdag 17 november a.s. kunnen de cabaretliefhebbers terecht in de Stadsschouwburg Velsen.

Marc-Marie gaf aan zijn oudejaars de titel ‘Onderweg naar morgen’. Maar voordat de morgen van het nieuwe jaar aanbreekt, stelt hij zichzelf en zijn publiek nog een aantal vragen. Door middel van zijn unieke, heel persoonlijke en altijd hartverwarmende conferences jaagt Marc-Marie op de antwoorden. Hoe was 2018? Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? Wat was het hoogtepunt, het dieptepunt, het meest onverwachte of de grootste tegenvaller van het jaar?

Samen met zijn publiek zet Marc-Marie het jaar nog eens op een rij. Om op de valreep duidelijkheid te scheppen. De Marc-Marie-fans kunnen hun hart ophalen. Betoverend kwetsbaar als altijd strooit hij weer gul met zijn wonderbaarlijke observaties en smakelijke verwoordingen van wat hem is overkomen. De route door 2018 wordt er vast een, Marc-Marie kennende, vol onverwachte zijpaadjes en verrassende wendingen.