IJMUIDEN - Stadsschouwburg Velsen maakt zich op voor de feestdagen. Vanaf 6 december is het gebouw gehuld in kerstsfeer en zijn er feestelijke voorstellingen te zien die helemaal passen bij deze speciale tijd van het jaar. Ook kunt u uw wens in de theaterkerstboom hangen en zo kans maken op vrijkaarten, een meet & greet met Nick en Simon winnen als u het concert bezoekt of een stadgenoot gelukkig maken met een kaartje voor het Seniorenbal. Al deze magische momenten vier je samen in Stadsschouwburg Velsen!

Tijdens de koude wintermaanden is er niks fijner dan samen de warmte en intimiteit van het theater op te zoeken. De voorstellingen die Stadsschouwburg Velsen deze maand in huis heeft, bezorgen u magische momenten: The Story of the Dubliners (met whiskeyproeverij!), Nick & Simon, SLÄPSTICK (voorheen Wereldbänd), Mathilde Santing, Lebbis en Charkov City Opera & Ballet met de klassieker De Notenkraker. Ook de kerstshows van lokale makers KOEL Creative Productions en DanceWorks Velsen hebben ruimte in het programma. Aan de kleintjes is gedacht met Sesamstraat LIVE!, de feestelijke jubileumshow in de kerstvakantie.

Magische momenten zijn ook te schenken. Zo kunt u voor een (on)bekende 65-plusser een kaartje doneren voor het Nieuwjaarsbal voor Senioren. De schouwburg wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een danspaleis. Waar u ook voor kiest, vergeet in elk geval niet om tijdens uw bezoek aan de schouwburg uw wens voor het nieuwe jaar in onze kerstboom te hangen. Daarmee maakt u namelijk kans op twee kaarten voor de voorstelling A Släpstick New Year!

Alle voorstellingen zijn te vinden op stadsschouwburgvelsen.nl.