IJMUIDEN - Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? In VAMOS! maakt Lenette van Dongen als Hadewych op dinsdag 28 en woensdag 29 november (20.15 uur) in de Stadsschouwburg Velsen deze droom waar. Met Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon grijpt ze de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. In deze feel good musical zijn verder onder meer Johnny Kraaijkamp jr, Soy Kroon en Joey Schalker te zien.

Het roer om

Zonder een woord Spaans te spreken en elkaar überhaupt te kennen, vertrekken 'er-moet-toch-iets-meer-zijn-dan-dit'- Hadewych (Lenette van Dongen), harde zakenvrouw Puk (Caroline Dijkhuizen) en kersverse weduwe Linda (Cystine Carreon) naar het zonnige Andalusië om een B&B te runnen. Net als in de succesvolle tv-series 'Ik Vertrek' en 'Het Roer Om' loopt het in de musicalcomedy 'Vamos' van Rick Engelkes Producties natuurlijk compleet anders dan verwacht.

"Vaardig komediespel van Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon" (NRC), "een zonnige feel good voorstelling" (Telegraaf) en "... als Johnny Kraaijkamp ten tonele verschijnt, breekt de zon door." (Algemeen Dagblad)

Spelen in Velsen is heerlijk”

Met ‘Vamos’ zet Lenette van Dongen twee dagen koers naar IJmuiden. “Velsen is heerlijk spelen”, zegt de cabaretière/comédienne, ,,en niet alleen om de schouwburg zelf, maar ook om de weg er naar toe langs de grote schepen, de haven. Het theater is groot maar in hart klein, een fijne plek om de spelen. En niet te vergeten een van mijn favoriete theaterdieren Jacob Bron, daar is het weerzien ook altijd heel hartelijk en fijn mee.”

incl. pauzedrankje en garderobe.

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.