VELSEN - Owen Schumacher werd bekend als typetjeskanon uit ‘Koefnoen’. Beau Schneider speelde zich in de picture in de toneelhit Hendrik Groen en de doorgewinterde Vélsense comédienne Hanneke Drenth maakte twee jaar geleden furore als Jasperina de Jong in de theaterhit ‘De Grote Drie’.

Het drietal bundelde de talenten in een gloednieuwe komedie (van Roos Slikker en Richard Kemper) over relatiestress en burengedoe.
Otto (Owen Schumacher) is eigenaar van een prachtig pand in de stad. Een echte ‘eyecatcher’. Zijn ex-vrouw An (Hanneke Drenth) is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Ruimdenkend als ze zijn moet dat toch kunnen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op nu ook de bovenste etage wordt verhuurd aan Pitt (Beau Schneider). Er zit niks anders op, ze besluiten eerlijk te zijn. Maar of dat nou zo’n goed idee is…

‘Laten we eerlijk zijn’ werd door de pers goed ontvangen. Het stuk werd aangeprezen als een “feest voor drie spelers” en “een buitengewoon geslaagd genretafereel”. Owen Schumacher werd omschreven als “onweerstaanbaar grappig”. Dat belooft dus wat voor de liefhebbers van een potje vermakelijk amusementstoneel.

DO 25 APR | 20.15 UUR | € 26,00