DRIEHUIS - Komend weekend is er weer een gevarieerd programma in De 3Klank met op vrijdag een jamsessie en op zondag A Tribute to Bill Withers.

Aanstaande vrijdag is er in Theater De 3Klank in Driehuis, Driehuizerkerkweg 34A in Driehuis weer een gezellige jamsessie voor jong en oud.

Iedereen is welkom; beginnende en gevorderde muzikanten, maar natuurlijk ook publiek.

Je hoeft niet heel goed te kunnen spelen om deel te nemen aan onze jamsessie. Plezier staat voorop! Ken je maar twee akkoorden, één ritme of zing je liever alleen dat ene liedje dat je al kent? Geen probleem! Je zult zien dat samenspelen met andere muzikanten voor publiek echt waanzinnig leuk en leerzaam is.

Grijp je kans als beginnend muzikant en doe mee! Of neem plaats bij onze bar en laat je inspireren door de muzikanten met meer ervaring.

Aanmelden is niet nodig, toegang is gratis.

A Tribute to Bill Withers

In Theater De 3Klank aan de Driehuizerkerkweg 34A in Driehuis staat zondagmiddag

28 januari 16:00 uur

een heerlijke tribute op de agenda! Onder andere de bekende nummers Ain't no Sunshine, Lovely Day en Just the to of us zullen ten gehore worden gebracht.
Op 30 maart 2020 overleed Bill Withers op 81-jarige leeftijd. Deze gigant in de soulmuziek verdient een eerbetoon, dus zondag komt hij weer even tot leven door de geweldige band die een ode brengt aan één van de grootste singer-songwriters aller tijden. Één ding is gegarandeerd: dit collectief topmuzikanten uit regio Haarlem en Amsterdam laat je de hele middag genieten, dansen en grooven!
Er wordt tijdens dit concert een live opname gemaakt. Een kaartjes kost slechts €7,50 en is te koop via www.bijkoel.nl/billwithers
Kom genieten van deze geweldige muziek in gezellige theaterale setting, onder het genot van een drankje!