HAARLEM - Ga je binnenkort starten met je hbo of wo scriptie? Of moet je een plan van aanpak of onderzoeksvoorstel opleveren? Of herkansen? Kom naar het inloopspreekuur van scriptiecoach Linda Hovestad. Vanaf zaterdag 7 oktober start het gratis inloopspreekuur, dat wekelijks van 10:30 – 12:00 uur op zaterdagen plaatsvindt in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32).

Linda Hovestad kan je helpen bij het opleveren van een scriptie, die aansluit bij de door de opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. De opdrachtgever kan na het afronden van het onderzoek en scriptietraject concreet met de aanbevelingen van jou aan de slag.

Al sinds 2011 is Linda Hovestad actief als freelance scriptiebegeleider. Zij begeleidt studenten op inhoud, proces en structuur. Daarnaast kan zij studenten ook helpen met het eindproduct dat opgeleverd moet worden. Ook beschikt zij over het NLP Practitioner diploma en kan zij daarom studenten begeleiden bij faalangst, studieontwijkend gedrag en perfectionisme.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en op www.jouwscriptiecoach.nl

Elke zaterdag vanaf 7 oktober | 10:30 - 12:00 uur | Gratis

de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem