IJMUIDEN - Thalia Theater presenteert 28 oktober een geweldige muziekavond met de grootste Nederlandstalige pop en rockhits!

Een geweldig feest, met hits van o.a. Bløf, de Dijk, Hazes, Doe Maar en vele andere live vertolkt door De Heeren van Haerlem , de beste Nederlandstalige coverband van dit moment. De formatie Barnbees laat U rocken en rollen op “gouwe ouwe” jukebox hits en hun nieuwe vette Nederlandse rockabilly releases! Deze leden hebben eerder bewezen Thalia op zijn kop te kunnen zetten!
Naast een goed glas bier of wijn zijn er de gehele avond oer-Hollandse gerechten verkrijgbaar om de avond compleet te maken.
Trek dus je dansschoenen aan en kom ook swingen, zingen, eten en drinken op zaterdag 28 oktober in Thalia Theater.

Heeren van Haerlem:
Vijf heren uit Haarlem spelen Nederlandstalige poprock klassiekers die iedereen mee kan zingen. Met repertoire variërend van De Dijk tot Andre Hazes spelen zij een avondvullende show waarin meezingen onbedwingbaar is.In maart 2015 kwamen Marcel Klingeler, Ramon Bakker, Ruud van Zijl, Sytse Bakker en Niek van Veelen bij elkaar om hun krachten en ervaring te bundelen in De Heeren van Haerlem.
De repertoirekeuze was snel duidelijk: Nederlandstalige poprock nummers. Immers, dat zijn de nummers die je wilt horen tijdens een leuke avond. Met gevoel voor precisie en opzwepende dynamiek spelen zij nummers die iedereen kent.

Barnbees :
Avond aan avond zit de stemming er snel en goed in bij een optreden van het Barnbees. Of ze nu op een festival spelen, of in de intieme sfeer van een café, binnen de kortste keren waant iedereen zich in de early day,s of rock and roll ! Uitgedost in hun karakteristieke outfits is deze band met inmiddels alweer twee cd’s in korte tijd uit gegroeid tot een landelijke bestseller!

Zij brengen eigen nieuwe en oude nummers in een eigen herkenbare Rock-a-billy-stijl. Jong en oud wordt meegesleurd in deze denderende muziektrein. Stil blijven zitten is een onmogelijke op gave!