BEVERWIJK - De Dutch Eagles verkochten in Nederland alleen al meer dan 350.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans, maar het schijnt dat er nog steeds mensen rondlopen die niet weten wie de de Dutch Eagles zijn.

En dat terwijl de groep al ruim tien jaar bekend staat als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. The next best thing? Akelig dichtbij? Vergeet het maar! Dit is een gevalletje erop en erover. Het grote Amerikaanse voorbeeld steekt tegenwoordig zelfs wat bleekjes af bij wat deze Hollandse adelaren op het podium zetten: superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit. Iedereen wordt uitgenodigd te gaan kijken, te luisteren en ‘Fly Like an Eagle’.

'Perfect. (...) Hun no-nonsense aanpak is zo goed, dat als je je ogen sluit je gewoon The Eagles hoort.' (Haarlems Dagblad)

Kaarten vanaf € 23,00 voor de reprise op woensdag 3 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.