VELSEN - De Stadsschouwburg Velsen heeft beslag weten te leggen op een van de concerten in de eerste tournee van Dennis van Aarssen, de kersverse winnaar van The Voice of Holland 2019. Op vrijdag 29 november a.s. treedt de prijswinnende zanger met zijn grote bigband in Velsen op. De kaartverkoop voor het concert is op 8 april jl. van start gegaan.

Dennis van Aarssen is een soort wonderboy die eerst keurig zijn marketingopleiding afmaakte maar ondertussen in zijn vrije tijd droomde van een carrière in de muziek en showbusiness. Na het winnen van The Voice of Holland lijkt die droom dichterbij te komen.

Dennis’ muzikale inspiratiebron is niemand minder dan popicoon Robbie Williams. Door diens album ‘Swing When You’re Winning’ en het bijbehorende legendarische concert in de Londense Royal Albert Hall verloor Dennis zijn hart aan de jazz. Naast Robbie Williams werden Frank Sinatra en Michael Bublé zijn andere voorbeelden. Dat zijn ze ook voor de concerttour die Dennis als winnaar langs 30 grote zalen mag maken. Met de 10-koppige Bosco Bigband als stevige basis zingt Dennis zijn favoriete nummers van o.a. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. tot Michael Bublé, Stromae en Anouk’s hit Modern World.

VR 29 NOV | 20.15 UUR | € 28,50 |