VELSEN - Het maakt niet uit of je nu van jazz, klassieke muziek, dance of pop houdt, als je maar van ritme houdt! Want STOMP kan overal een beat uit halen: geef de performers luciferdoosjes, kranten, bezems, vuilnisbakken of Zippo-aanstekers en zij vullen het podium met hun ongelooflijke, opwindende ritmes.

En dat doen zij al 25 jaar lang over de hele wereld. Deze hit op Broadway in New York en op West End in Londen viert zijn jubileum gelukkig uitgebreid en dat betekent dat eindelijk Nederland, en dus Velsen, weer aan de beurt is. Op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november (20.15 uur) staat de wereldberoemde percussie-sensatie in de Stadsschouwburg Velsen.

Just drumming is boring’

Er zijn niet alleen heel veel verschillende en wervelende ritmes te horen, ook kom je ogen tekort, want de mannen en vrouwen van STOMP zijn geweldig in visuele humor en energieke dans. Niet voor niets is hun motto: ‘Just drumming is boring’. STOMP laat in hun show zien dat werkelijk overal muziek in zit. “Briljant en erg grappig: theater op zijn verleidelijkst,” schreef de New York Times. “Deze hit-show is leuk voor de hele familie,” vond Time Out. En The Independant on Sunday schreef: “Bij STOMP gaat het dak eraf.”

Prijs: € 39,50 incl. pauzedrankje en garderobe.

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.