VELSEN - Op dinsdag 19 februari a.s. ontvangt de Stadsschouwburg Velsen de voorstelling die ondertussen tot dé vriendinnencomedy van het seizoen is uitgeroepen: ‘Trossen Los’. ‘Trossen Los’ is een productie van acteur/producent Rick Engelkes en is de nieuwste aflevering in de succesreeks ‘Opvliegers’ die Engelkes en zijn bureau voor het vrouwelijke deel van de theatermarkt ontwikkelde.
Juist die doelgroep hongert naar vriendinnen-uitjes of moeder-dochter-uitjes. En zij worden op hun wenken bediend in hun avondje ‘Trossen Los’.

Van een hilarisch vriendinnenclubje heeft iedereen wel een goede reden om even de zinnen te verzetten. Tijdens de geboekte cruise worden in de ligstoelen op het achterdek de vrouwen-, maar vooral ook de mánnenproblemen doorgenomen. De thema’s die voorbij komen zijn o.a. daten op latere leeftijd, relatiecrisis, ouders waar geen land meer mee te bezeilen valt en natuurlijk de opvliegers. Op geraffineerde wijze delen de dames hun lol en sores en wordt de schaterlach soms voor de traan verwisseld. Maar uiteindelijk zegeviert de lach en zetten de dames (gespeeld door Sandra Mattie, Joanne Telesford, Rian Gerritsen en Anouk van Nes), na de ontelbare lachsalvo’s die zij door de zaal hebben laten golven, gelouterd weer voet aan wal.

DI 19 FEB | 20.15 UUR | € 27,50