VELSEN - Cabaretier/acteur George van Houts is een van de bedenkers van de actuele en zeer succesvolle toneelserie De Verleiders. Met zijn Verleiders-team werden al grote onderwerpen op de toneeltafel gelegd en ten overstaan van volle zalen tot op de bodem uitgediept. Tussen zijn Verleiders-werk door was er wat George betreft tijd voor een interessant ‘tussendoortje’. Dat is ‘Kom Plot’ geworden. Een solo die de theaterbezoeker mag opvatten als een soort theatrale lezing, waarin George zijn hartenkreten slaakt over een zeer tot de verbeelding sprekende samenzweringstheorie.

Qua inhoud slaat ‘Kom Plot’ alles en gaat het ver voorbij aan de onderwerpen die tot op heden uit George’s pen en brein kwamen. Grote maatschappelijke items als de vastgoedfraude, de chaos in zorgsector en bij de banken verbleken bij ‘Kom Plot’. Op dinsdag 22 mei a.s. speelt George ‘Kom Plot’ in de Stadsschouwburg Velsen.

In ‘Kom Plot’ duikt George van Houts in de honderden samenzweringstheorieën die wereldwijd zijn ontwikkeld over wat er gebeurde op 9/11 in 2001 in New York. Steeds vaker ontstaat er in die theorieën grote twijfel over de officiële lezing van de Amerikaanse overheid. George van Houts twijfelt mee en toont die twijfel aan de hand van filmbeelden en zelfs maquettes van de Twin Towers. De conclusies van George’s theatercollege laten wij de cabaretier in zijn solo zelf onthullen, maar dat het stof tot nadenken geeft en lange gesprekken na afloop oplevert, is inmiddels duidelijk. In ‘Kom Plot’ zet George van Houts op bevlogen wijze de wereld weer even op z’n kop. Fascinerende conclusies brengen de geïnteresseerde theaterbezoekers op het puntje van hun stoel.

Prijs: € 21,- incl. garderobe en pauzedrankje.
Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.