REGIO - De zon schijnt, de dagen worden langer en de natuur is in bloei. Ook de komende weken biedt Natuurmonumenten in Noord-Holland Midden weer een aantal mooie activiteiten om de natuur volop te beleven! Ga je mee?

Struinen door de tuinen van Beeckestijn
Zo 27 mei 14:00-16:00 uur
Volwassenen €8 / leden Natuurmonumenten €5
Kinderen €7 / lid Natuurmonumenten € 4
Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid

Buitenplaatsen worden voor een groot deel gevormd door het groen. Het landhuis op buitenplaats Beeckestijn wordt omgeven door siertuinen, een moestuin, een kruidentuin, wandelpaden en een parkbos. Ga je mee struinen door de tuinen van Beeckestijn?

Meer info en reserveren

Bosconcert met een Roemeens tintje
Di 29 mei 19:30 uur
Volwassenen €9 / leden Natuurmonumenten €8
Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Santpoort-Noord

Midden in het bos, begeleid door het ruisen van de bladeren en het gezang van nachtegalen, zingt koor Doulce Memoire samen met koor Sound uit Boekarest prachtige liederen. Neem je picknickmand en kussentje mee en kom genieten!

Meer info en reserveren

Beter kiezen: coaching in het bos
Za 09 jun, 12:00-16:00 uur
Volwassenen €17 / leden Natuurmonumenten €12
Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Santpoort-Noord

Laat je coachen in én door de natuur onder begeleiding van professioneel coach Mieke Elekan. Leer meer over de kunst van het kiezen tijdens deze 4 uur durende workshop. Een bijzondere, laagdrempelige kans om te werken aan beter kiezen in je eigen leven aan de hand van voorbeelden in de natuur.

Meer info en reserveren

Boswandeling met High Tea
Zo 10 jun, 13:30 uur
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar €29,50 / leden Natuurmonumenten €25,50
Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Santpoort-Noord

Vroeger woonden er rijke kooplieden uit Amsterdam in hun chique buitenverblijven, tegenwoordig kan iedereen genieten van het landgoed in de duinen. Geniet van het afwisselende landschap tijdens deze wandeling. Luister onderweg naar de verhalen van de boswachter over natuur, historie en cultuur. De wandeling wordt afgesloten met een uitgebreide High Tea in de brasserie van Hotel Duin en Kruidberg.

Meer info en reserveren