NEDERLAND - Het landelijke bedrijf Trouwringenvoordeel.nl heeft de Top Trouwbedrijven Award 2022 in de categorie trouwringen in de wacht gesleept. Dat is een landelijke prijs waarbij bedrijven in deze branche zijn beoordeeld op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

„Ik ben supertrots op het hele team van Trouwringenvoordeel.nl", aldus de winnende ondernemer Michael Kogelman. De award is een publieksprijs waarbij de winnaar door bruidsparen wordt gekozen. De landelijke erkenning zet het Almelose bedrijf definitief op de kaart. Trouwwingenvoordeel.nl verkoopt duizenden ringen per jaar. Vriendschapsringen, aanzoek- en verlovingsringen, trouwringen en bruidssieraden".

Verkoop in hele land

Trouwringenvoordeel.nl is gevestigd op Twentepoort en bestaat ruim vijf jaar. Begonnen vanuit de groothandel met de online verkoop van trouwringen. Inmiddels ook vanuit ruim vijftien locaties in Nederland. Mensen kwamen aanvankelijk vanuit het hele land naar Almelo om ringen te kopen. Dat was aanleiding om een landelijk netwerk op te tuigen waar in de weekends op lokatie klanten op afspraak worden ontvangen.

Hoge waardering

De service- en publiekgerichte aanpak loont. Uit klantonderzoek is een waardering van 9,4 gekomen. In Almelo werken zes mensen. In totaal telt de firma 15 medewerkers, inclusief de verkoopdames op lokaties in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Assen, Leiden en Eindhoven.