Benningbroek – Jarenlang werden aan de dr. De Vriesstraat in Benningbroek exclusieve galajurken, cocktailjurken en avondkleding verkocht. Tot eind vorig jaar, toen boetiek De Mooie Jurk verder ging als naaiatelier en eigenaresse Claudia Appel-Kraakman zich volledig specialiseerde in het geven van naailes en het ontwerpen, op maat maken en naar wens aanpassen van bestaande kleding. De exclusieve kledingvoorraad wordt nu met hoge korting verkocht om ruimte te maken voor de naaicursisten.

Glamour
Eigenaresse Claudia Appel van De Mooie Jurk volgde haar opleiding in de haute couture bij Frans Molenaar en deed jarenlang ervaring op als filiaalmanager bij grote modewinkels en een bruidshuis. Met haar coupeuse opleiding op zak, meerjarige ervaring als naai-instructrice, werkervaring in de persoonlijke verkoop en haar vaardigheid in het vermaken van exclusieve jurken startte zij De Mooie Jurk en bracht daarmee de glamour naar Benningbroek. Mensen kwamen van heinde en verre om een prachtige jurk aan te schaffen die geheel op hun lichaam werd aangepast: Moeders van de bruid, bruidsmeisjes, jubilarissen of gasten van het koningshuis beleefden prachtige dagen in een ‘Mooie Jurk’ en lieten dat niet onbetuigd.


Naaiatelier en naailes
Ook de naaikwaliteiten van Claudia bleven niet onopgemerkt: het aantal mensen dat hun kleding bij De Mooie Jurk liet vermaken groeide gestaag. Uiteindelijk leverde dat zoveel werk op, dat Claudia de keus maakte om de boetiekdeuren te sluiten en verder te gaan als naaiatelier. In het atelier worden maatwerk, verstel- en herstelopdrachten en kledingrestauraties verzorgd. Ook wordt er op gezette tijden naailes gegeven, waarbij iedere cursist op eigen niveau de gepaste aandacht krijgt om zichzelf te verbeteren.


50% korting op unieke avondkleding
De boetiek-collectie wordt met hoge korting van maar liefst 50% verkocht. Geïnteresseerden kunnen een unieke galajurk, cocktailjurk of andere avondkleding aanschaffen, afkomstig van modehuizen in Italië, Spanje en Duitsland. Elk van deze jurken kan aangepast worden om perfect op het lichaam aan te sluiten. Heeft u interesse, maak dan een afspraak voor persoonlijk advies: Claudia Appel staat u met raad en daad bij.


Informatie
Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact op met Claudia Appel van naaiatelier De Mooie Jurk: tel.nr. 06-20254604 of mail: info@demooiejurk.nl.