IJMUIDEN - Nu de Corona maatregelen weer wat meer ruimte geven, gaat IJVV Stormvogels volop aan de slag met het vervolg van de jeugdopleiding. Samen met Telstar werkt men aan twee doelen. Enerzijds het bieden van een podium aan iedereen die het gewoon leuk vindt om te voetballen en daarbij veel te leren. Anderzijds een opleiding die je wellicht op termijn de mogelijkheid biedt om het betaald voetbal te halen. Een jongens- en meisjesdroom van velen.


Stormvogels organiseert voor jongens en meisjes van 7 tot en met 17 jaar een aantal wervingsdagen waarin je kennis kunt maken met de veelzijdige en intensieve, maar vooral leuke en sportieve trainingsvormen. Kijk ook maar eens op de filmpjes op sociale media. Dan zul je zien dat dit echt de moeite waard is voor iedereen die met plezier zijn of haar passie wil volgen.

Onder leiding van zeer deskundige trainers inclusief een jeugdtrainer van Telstar zijn er de volgende wervingsdagen bij IJVV Stormvogels op sportpark Zeewijk:

- Maandag 21 februari van 11:00 uur tot 13:00 uur


- Zondag 20 maart van 14:00 uur tot 16:00 uur


- Zondag 10 april van 14:00 uur tot 16:00 uur


- Maandag 25 april van 11:00 uur tot 13:00 uur


Aanmelden kun je tot twee dagen van tevoren per wervingsdag via jeugdactiviteiten@stormvogels.nl.
Vermeld hierbij je voor- en achternaam, geboortedatum, huidige club en team, je positie en een mailadres en telefoonnummer. Je zult een bevestiging van aanmelding ontvangen.


Deelname is gratis.