IJMUIDEN - Afgelopen week kregen onze JO11-1 en JO14-1 spelers een trainingsclinic van Telstar van jeugdtrainer Rory Roubos (jeugdtrainer Telstar JO18-1), Glynor Plet en Tom Overtoom. De warming-up met o.a. loopoefeningen op tempo werd gegeven door assistent-trainer Nick Smits. Tijdens de rest van de training kwamen kregen de spelers dribbel- en passvormen te doen, partijspel , 1x1, 2x2 en nog veel meer. De trainers hebben de jeugdspelers op een zeer enthousiaste manier gecoacht. Als klap op de vuurpijl hebben de kinderen toegangskaarten voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag Telstar – Eindhoven ontvangen.

Afgelopen zaterdag speelden de JO 11 van Stormvogels ook nog een echte voorwedstrijd tegen IJmuiden. De jeugd gaf het goede voorbeeld aan hun eigen voorbeelden voor de toekomst. In beide gevallen zegevierden de teams van Stormvogels. Maar het allerbelangrijkste was het grote plezier van alle deelnemers.

Naast de voordelen van de gegeven clinics van Telstar, biedt Stormvogels op de vrijdagmiddagen onder leiding van JM Voetbalschooltrainer Jaïro Montoya een aantal leuke trainingsdagen voor zowel leden als niet-leden in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. De deelname hieraan is gratis, het tijdstip is van 16:00 uur t/m 17:15 uur. De data zijn: 22 april, 6, 13, 20 en 27 mei en 3 juni. Jouw kind is ook welkom op deze leuke voetbalschool. Aanmelden hiervoor is niet nodig, maar wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl of bel/app naar T. 06 – 20 21 98 03.