IJMUIDEN - Ook de komende twee seizoenen zal Patrick Krop de scepter zwaaien als hoofdtrainer binnen de selectie van IJVV Stormvogels. Dat heeft de club hedenmorgen laten weten via social media.

Zowel Patrick Krop als ook het bestuur van Stormvogels zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Het is dan ook logisch dat het recent gesloten contract voor een langere periode wordt verlengd. Beiden hebben tot doel om naast de grote mate van tevredenheid en het plezier, te komen tot promotie in de komende seizoenen. Dit ondanks de grote concurrentie in de huidige klasse.

Patrick geeft aan dat hij zeer tevreden is over de kans die hem bij Stormvogels geboden is en pakt deze met beide handen aan. Hij heeft er een goed gevoel over en is blij met het in hem gestelde vertrouwen en ook geeft hij aan veel perspectief te zien in zijn selectie. Nico Stoker geeft aan dat Stormvogels uitermate tevreden is over de eerste periode met Patrick Krop. Hij maakt de verwachtingen meer dan waar. Beiden kijken uit naar een periode waarin men weer, vrij van beperkende Corona maatregelen, de draad kan oppakken waar het gaat om de sportieve prestaties.