IJMUIDEN - Vanaf woensdag 2 maart start men bij Stormvogels weer met peutervoetbal. Voor de lockdown organiseerde de club, samen met het Sportloket, met veel succes spelenderwijs kennismaken met de voetbalsport voor peuters (2 tot 4 jaar). Er wordt gestart om 15:30 uur en het eindigt om 16:30 uur. Eén begeleider per peuter is verplicht. Deelname is de eerste 2 keer gratis. Is jouw peuter daarna nog hartstikke enthousiast, dan kun je hem of haar aanmelden via de site www.stormvogels.nl. Het eerste seizoen betaal je als peuter slechts 15 euro.


De guppen bij Stormvogels (4 tot en met 8 jaar) trainen al elke woensdag om 15:30 uur. Dit blijft zeker zo doorgaan. Alleen de vereniging gaat dit voor deze categorie uitbreiden naar de zaterdagochtend. Dan zullen de guppen onderlinge wedstrijdjes gaan spelen tegen hun leeftijdsgenoten in de guppenarena. De jongens en meisjes zullen dan in tenues van Ajax of Feyenoord strijden tegen elkaar. Deze wedstrijdjes zullen vanaf zaterdag 5 maart plaatsvinden, wekelijks van 11:00 tot en met 12:00 uur. Ook voor de guppen geldt het eerste seizoen slechts 15 euro.

Heeft jouw kind vriendjes of vriendinnetjes die ook willen trainen en voetballen, kunnen zij zich aanmelden via de site www.stormvogels.nl en via deze weg lid worden. Naast het voetballen organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie vele andere activiteiten.

Voor meer informatie mail naar Sandra via verenigingsmanager@stormvogels.nl

of bel/app T. 06 – 20 21 98 03.