IJMUIDEN - Woensdag 13 oktober was er een Peuterinstuif bij Stormvogels. Speciaal voor de jongens en meisjes van 2 tot 4 jaar georganiseerd door SportSupport Kennemerland met behulp van een trainer van de voetbalvereniging.

Een uur lang gingen de peuters samen met hun ouders veel leuke sportonderdelen doen. Er werd onder andere geoefend met bewegen op muziek, mikken, balanceren en er werd een clinic van IJ.V.V. Stormvogels gehouden.

IJ.V.V. Stormvogels gaat dit voortzetten!
De peuters kunnen de komende weken Bewegen, Ontdekken, Springen, Ballen, maar bovenal Plezier maken. De data zijn 27 oktober, 3, 10, 17 en 24 november. Woensdag 17 november zal de middag in het teken van Sinterklaas staan. Het tijdstip zal 15.30 t/m 16.30 uur. De activiteiten zijn kosteloos, wel is er 1 (groot)ouder of verzorger per peuter verplicht.

Aanmelden gaat via Sandra verenigingsmanager@stormvogels.nl (o.v.v. voor- en achternaam en leeftijd kind) of bel of stuur een app naar T. 06 – 20 21 98 03.

Locatie: IJ.V.V. Stormvogels, Zuiderkruisstraat 72 te IJmuiden.

De vereniging kijkt terug op een middag vol plezier en kijkt vooruit naar nog meer sportieve momenten! Houd onze Facebookpagina en Instagram IJVV Stormvogels in de gaten voor nog veel meer activiteiten.