IJMUIDEN - Met trots presenteert IJVV Stormvogels als nieuwe trainer/coach van vrouwen 1, Melvin Dröge. Melvin Dröge is zelf een enthousiast speler en liefhebber van het voetbalspel. Daarnaast is hij al een aantal jaren actief als trainer in de bovenbouw van de jeugd bij VV IJmuiden.


Hij heeft de overstap naar Stormvogels gemaakt omdat de vacature van trainer/coach bij de vrouwen 1 hem aanspraak. Daarnaast stelt Stormvogels hem in staat zijn trainerscarrière te verstevigen met een mooie opleiding bij de KNVB.

'Dröge wil graag verder met zijn trainerscarrière en ziet dit enerzijds als een hele mooie kans en anderzijds als een prachtige ontwikkelmogelijkheid. Melvin en Stormvogels hebben veel vertrouwen in de samenwerking en kijken uit naar het nieuwe voetbalseizoen. Aankomende week volgt een afspraak met onze vrouwen en Melvin en dan kan het (training)seizoen beginnen, want op 22 augustus wacht al het Zeehaven Zilveren Trawlertoernooi bij Stormvogels voor hun samen met de mannenselectie', zo laat het bestuur van Stormvogels weten.