IJMUIDEN - De JO 8-1 en de JO 8-2 van Stormvogels lopen er weer fantastisch bij. EP Rene aan de Lange Nieuwstraat sponsort beide teams met nieuwe wedstrijdkleding.


De band tussen voorheen EP Tol en Stormvogels bestaat al veel langer. Het elektronicabedrijf is al vele jaren een sponsor, vooral in producten en mooie prijzen bij evenementen, voor Stormvogels. Nooit wordt er vergeefs een beroep op hen gedaan bij mooie loterijen en de Kerstbingo. En de spullen en service zijn van hoge kwaliteit.

Na de pensionering van Han Tol heeft Rene Berends hem opgevolgd. En de samenwerking tussen Rene en Stormvogels is ook fantastisch. Nu dus resulterend in prachtige nieuwe tenues voor onze jongste jeugd. De jongens uit deze teams en hun begeleiders zijn er erg blij mee en dragen de shirt met grote trots. Dat kunt u binnenkort bewonderen op zaterdagochtend.

Trots is ook de sponsor zelf, zoals u kunt zien op bijgaande foto. Als dank voor zijn sponsoring ontving Rene van Stormvogels een ingelijst shirt voor in zijn zaak.