VENLO - VVV heeft op het nippertje een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Telstar. De gasten uit Velsen kwamen vlak voor tijd op voorsprong, maar moesten in blessuretijd toch nog een gelijkspel toestaan: 1-1.

VVV-Venlo en Telstar stevenden, ondanks voldoende kansen, lange tijd af op een doelpuntloze eindstand af, maar in de slotfase vielen er dus toch nog twee doelpunten. Mihkel Ainslu scoorde bij een hoekschop en leek de bezoekers de drie punten te bezorgen. VVV speelde niet veel klaar, al had men wel de nodige kansen gekregen.

De beste mogelijkheid was misschien wel voor Sven Braken, die de bal voor een vrijwel open doel verkeerd raakte. Door de treffer van Ainslu leek VVV dus met lege handen achter te blijven, maar diep in blessuretijd redde Braken alsnog een punt voor VVV, waarmee hij zijn eerdere fout herstelde.