OSS - In de kelder van de Keuken Kampioen Divisie is hekkensluiter TOP Oss de nummer voorlaatst Telstar tot op één punt genaderd. De Brabanders wonnen vrijdagavond het onderlinge duel met het kleinst mogelijke verschil: 1-0.

In Oss kreeg Telstar in de openingsfase meteen al een flinke domper te verwerken. Clubtopscorer Zakaria Eddahchouri viel uit met een knieblessure. De spits, die al elf doelpunten op zijn naam heeft staan, moest na iets meer dan een kwartier de strijd staken. De blessure zou voor Eddahchouri ook persoonlijk gevolgen kunnen hebben, want hij staat in de belangstelling van meerdere clubs, waarvan FC Groningen het meest concreet lijkt.

De ploeg van Mike Snoei was beduidend beter dan hekkensluiter TOP Oss, maar kwam moeilijk in scoringspositie. El Kachati, invaller Giousis en Overtoom waren gevaarlijk, maar konden telkens niet afdrukken. Een paar minuten voor tijd kreeg Telstar geheel tegen de verhouding in alsnog de deksel op de neus. Konstantinos Doumtsios zette TOP Oss op voorsprong en die treffer bleek genoeg voor een Brabantse zege.