DORDRECHT - Een uiterst effectief Telstar heeft vrijdagavond in Dordrecht de tweede overwinning van het seizoen kunnen bijschrijven. Na een 1-1 ruststand was de ploeg van trainer Mike Snoei na de pauze op schot met een 1-4 eindstand tot gevolg

.In de voorbereiding op dit seizoen verloor Telstar nog met 1-2 van FC Dordrecht (zie foto), maar de wedstrijd van vrijdag gaf een totaal ander beeld te zien. Telstar kwam wel gelukkig op voorsprong toen Stankov de bal onbedoeld achter zijn eigen doelman kopte, maar nog geen tien minuten was het gelijk toen Maletic een vrije trap achter keeper Houwen schoot.

In de tweede helft zaten de toeschouwers nauwelijks op hun stoel toen Ryan Seager zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte en Telstar opnieuw op voorsprong schoot. De thuisploeg ging meer risico nemen en hier profiteerde Telstar optimaal van met treffers van nogmaals Seager en Lescano.

Komende vrijdag 14 september heeft Telstar opnieuw een uitwedstrijd voor de boeg als men op bezoek gaat bij Cambuur Leeuwarden.

FC Dordrecht - Telstar 1-4 (1-1)
14. Antonio Stankov 0-1 (e.d.)
22. Marko Maletic 1-1
47. Ryan Saeger 1-2
77. Ryan Seager 1-3
82. Facundo Lescano 1-4