DEN BOSCH - Telstar heeft op een zeer miraculeuze wijze de vierde overwinning op rij weten te boeken.Nadat de vorige drie duels telkens moeizaam met 1-0 werden gewonnen daar wist de ploeg van trainer Mike Snoei vrijdagavond in een doelpuntrijk duel te stunten. Na een 3-0 achterstand bij rust wisten de Witte Leeuwen met 3-4 te zegevieren.

In een knotsgekke wedstrijd leek Telstar na 45 minuten al verloren, tevens omdat het simpelweg ook niet mee zat. Zo kwam Lynen een teenlengte te kort om te scoren en mikte Moreira van veraf op de lat. En dat terwijl het bij de thuisploeg wel bij elke kans raak was. Al binnen twintig minuten kwam Den Bosch via Vermeij en Oulad Omar op 2-0, en laatstgenoemde speler wist op slag van rust nogmaals te scoren.

Ondanks die stand voelde Telstar zich niet verloren en begon scherp aan de tweede helft en werd op weg geholpen toen scheidsrechter van Herk een overtreding Kersten op Moreira constateerde. Ondaan bleef koelbloedig vanaf elf meter en dat was goed voor het moraal. Een kleine tien minuten later kon Melle Springer op aangeven van Lynen de aansluitingstreffer maken. en toen Moreira ook nog eens een vrije trap tegen de touwen schoot was het geloof op winst zelf daar. Terecht want in de 70e minuut leverde Senne Lynen opnieuw een assist af en mocht Ondaan zijn tweede van de avond maken.Den Bosch probeerde het tij nog te keren maar de beste kans was voor Telstar-invaller De Vroom die de lat raakte. Het bleef echter bij 3-4 en dat was voldoende reden voor de spelers om na afloop nog even een feestje te vieren met de meegereisde supporters.

FC Den Bosch - Telstar 3-4 (3-0)
7. Vermeij 1-0
19. Oulad Omar 2-0
45. Oulad Omar 3-0
48. Ondaan (pen.) 3-1
56. Springer 3-2
58. Mendes Moreira 3-3
70. Ondaan 3-4