VELSEN-ZUID - Telstar heeft de thuiswedstrijd tegen Jong PSV vrijdagavond met 2-4 verloren. De ploeg van trainer Mike Snoei knokte zich na een 0-2 achterstand terug tot 2-2, maar moest in de slotfase toch capituleren.

Terwijl Telstar de aanval zocht bleken de PSV-beloften het meest efficiënt in de openingsfase. De wedstrijd was nog geen tien minuten oud toen Verreth de score opende en even later profiteerde Teze van balverlies van Toine van Huizen. Voor de rust deden de Witte Leeuwen iets terug toen Lynen kon scoren na een fraaie pass van Korpershoek.

De gelijkmaker viel een klein kwartier na rust toen Terrell Ondaan binnen de zestien werd gevloerd en zelf de strafschop benutte. Snoei wilde voor de winst gaan en bracht enkele aanvallende wissels in, maar kreeg in de slotfase het deksel op de neus toen Jong PSV via Frey en Lundqvist genadeloos toesloeg.

Telstar - Jong PSV 2-4 (1-2)
9. Verreth 0-1