VELSEN-ZUID - Ondanks een zeer vroege voorsprong heeft Telstar het vrijdagavond niet kunnen bolwerken tegen FC Twente. Waar de ploeg van Mike Snoei in de eerste helft verzuimde om afstand te nemen van de Tukkers kreeg het in het slotkwartier het deksel op de neus.

Al na vier minuten opende Shaquill Sno, die vlak daarvoor ook al een opgelegde kans had gemist, de score, maar deze was binnen vijf minuten teniet gedaan door de gelijkmaker van Tom Boere. Telstar bleef echter de betere ploeg en Lescano was dichtbij een hernieuwde voorsprong met een schot op de lat. In de tweede helft namen de gasten het initiatief en lek Telstar aan te sturen op een gelijkspel. Met nog een klein kwartier op de klok was het uiteindelijk toch Oosterwijk die de bal achter keeper Houwing schoot alvorens Zekhnini de eindstand op 1-3 bepaalde.

Telstar - FC Twente 1-3 (1-1)