DEN HELDER – Telstar heeft zich niet weten te plaatsen voor de finale van het voetbaltoernooi bij FC Den Helder. Donderdagavond ging de ploeg van trainer/coach Mike Snoei in de slotfase met 1-2 onderuit tegen FC Dordrecht.

In de eerste helft ging het gelijk op met twee goede kansen aan beide kanten. Kort na rust kwam Telstar op voorsprong toen Jasper van Heerten een verre ingooi wist door te koppen en Ryan Seager van dichtbij kon scoren. Deze werd teniet gedaan door een handsbal in het strafschopgebied van Telstar waarna de penalty onberispelijk werd ingeschoten door Richie Zenga.

In de slotfase kon het vervolgens nog alle kanten op. Hoewel er al rekening werd gehouden met strafschoppen kreeg Van der Linden namens Telstar een levensgrote kans, maar kreeg hij de bal niet langs keeper Janssen. Met nog drie minuten op de klok was het vervolgens Peijnenburg die met een zeer fraaie treffer FC Dordrecht naar de finale schoot.

Voor Telstar rest zaterdagmiddag de strijd om de 3e en 4e plaats tegen het Helders Elftal dat later op de avond met 0-6 onderuit ging tegen N.E.C.