VELSEN-ZUID - Telstar sprokkelt sinds het vertrek van Mike Snoei als hoofdtrainer de puntjes bij elkaar. Na de thuiszege op Helmond Sport van een week eerder wist de ploeg van Ulrich Landvreugd en Anthony Correia in eigen huis NAC Breda op 1-1 te houden.

Als het ergens snel crisis is, dan is het wel bij NAC Breda. De club had dit jaar torenhoge ambities, maar bakte er vooralsnog echter niet heel veel van. Zeker na de jaarwisseling niet. In Velsen-Zuid leek het wéér mis te gaan. Uitgereknd Danny Bakker, wiens contract vorige zomer in Breda niet verlengd werd, opende namens Telstar al vroeg in de wedstrijd de score. De supporters in het uitvak in Velsen-Zuid lieten dan ook duidelijk hun ongenoegen richting trainer Jean-Paul van Gastel en zijn ploeg horen.

Tom Boere wist een kwartier voor tijd echter alsnog een punt te redden vor de Brabanders. De invaller tikte de gelijkmaker binnen. Daar bleef het echter bij, waardoor de Bredanaars verder wegzakken en nog alle zeilen moet bijzetten om de play-offs te bereiken. Telstar komt op twintig punten en deelt daarmee de laattse positie met TOP Oss en FC Den Bosch.