VELSEN-ZUID - Telstar bleef in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht voor de zevende keer op rij ongeslagen, ondanks dat het twee punten liet liggen. In de puntendeling vielen alle vier doelpunten in de eerste helft: 2-2.

Jaymillio Pinas sloeg namens de gasten al in de eerste minuut toe met een diagonaal schot, maar het antwoord van Telstar volgde snel. In de derde minuut zorgde Tom Overtoom met een schot van buiten het strafschopgebied voor de gelijkmaker. Aanvoerder Glynor Plet kopte de 2-1 binnen uit een corner, waarna Pinas met zijn tweede de stand weer in evenwicht bracht.

De tweede helft ging een stuk geruislozer voorbij. Telstar was nog het dichtst bij de overwinning. Een kopbal van Jonathan Mulder eindigde echter op de paal.