VELSEN-ZUID - Lang leek Telstar vrijdagavond op weg naar een minieme zege op FC Eindhoven, maar na afloop stonden de gezichten toch op onweer in Velsen-Zuid. Ver in blessuretijd wisten de gasten namelijk toch nog gelijk te maken.

De thuisploeg van coach Andries Jonker was in de eerste helft op voorsprong gekomen door Glynor Plet en daar mocht men op dat moment zeker niet ongelukkig mee zijn. Daarvoor had FC Eindhoven namelijk een paar knappe acties waarbij onder meer de paal werd geraakt. Na de goal nam Telstar wat meer het initiatief en kreeg het nog mogelijkheden voor Najah en Cagro.

Na rus blijft Telstar de betere ploeg al blijven de kansen schaars. De beste poging is een schot van Fernandes die net voor de lijn gekeerd wordt. Toch lijkt Telstar de zege over de streep te trekken, ware het niet dat Bart Biemans vier minuten in blessuretijd alsnog voor de gelijkmaker weet te zorgen: 1-1.