IJMUIDEN – Nu het eerste zondagteam van Stormvogels is opgeheven gaat het vizier volledig op de zaterdagploeg. Na de promotie van vorig seizoen is de ploeg uit IJmuiden sterk begonnen aan het seizoen, wat in de tweede speelronde resulteerde in een 4-1 overwinning op VSV.

Het vizier is vanaf dit seizoen volledig op de zaterdagtak. Het doel bij Stormvogels is om zo snel mogelijk de tweede klasse te bereiken. Dat de ploeg erin slaagde om vorig seizoen al de derde klasse te bereiken is een belangrijke stap in de ambities van de club.

Na de nipte 1-2 overwinning van vorige week boekte de formatie van coach Sjaak Lettinga tegen VSV een mooi resultaat met de drie punten tot gevolg. Voor rust bleef de spanning er aardig in zitten gezien de 2-1 ruststand. Ezeoke en Scholten waren verantwoordelijk voor de doelpunten voor rust, maar doordat Ligthart tussendoor ook doel trof kende de wedstrijd een nipte voorsprong voor Stormvogels bij de rust.

Na de thee wist Ezeoke met zijn tweede van de middag zijn ploeg meer lucht te verschaffen, om vervolgens te zien hoe van Mierlo de beslissing bracht door de 4-1 te maken en zo de laatste spanning weg te halen.

Stormvogels – VSV 4-1 (2-1)

1-0 Ezeoke

1-1 Ligthart

2-1 Scholten
3-1 Ezeoke

4-1 van Mierlo