TILBURG - Degradant Willem II heeft na een nederlaag en een gelijkspel zijn eerste zege in de Keuken Kampioen Divisie te pakken. Telstar gaf de Tilburgers prima partij, waarin het recht op een punt had, maar met lege handen achter bleef: 2-1.

Voor Verreth in de 36e minuut de score opende met een fraaie volley hadden beide ploegen één goede kans gehad. Blommestijn mikte namens Telstar net voorlangs. Een puike redding van keeper Koeman bleek uitstel van de achterstand die voor rust dus toch nog kwam.

Telstar bleef het Willem II moeilijk maken en de gelijkmaker van Glynor Plet, die na een klein uur spelen zijn honderdste treffer in het betaalde voetbal maakte, was dan ook verdiend. De punten bleven echter in Tilburg toen Max Svensson met nog een ruim kwartier op de klok een afvallende bal binnen schoot.