KERKRADE - Telstar is op bezoek bij Roda JC met 3-0 onderuit gegaan. Twee doelpunten kort voor rust van Mario Engels maakte de situatie voor de Witte Leeuwen er al niet te rooskleurig op, en het kleine beetje hoop werd na rust de grond in geboord door een treffer van Mitchel Paulissen.

Opvallend was dat de drie goals allen uit standaardsituaties ontstonden. De vrije trap die Engels in de 38e minuut nam ging langs iedereen en plofte achter keeper Zonneveld in het net, en de 2-0 schoot Engels vanaf elf meter raak nadat Remans was aangetikt door Donny van Iperen.

In de tweede helft werd de wedstrijd beslist door opnieuw een vrije trap waarbij de muur omhoog sprong bij de trap van Paulissen en Zonneveld voor de derde keer kon vissen.

Roda JC - Telstar 3-0 (2-0)
38. Engels 1-0
44. Engels (pen.) 2-0
57. Paulissen 3-0