DEN BOSCH - Telstar heeft op bezoek bij FC Den Bosch de vierde zege van het seizoen weten te boeken. Mede dankzij een hattrick van Zakaria Eddahchouri werd het maar liefst 1-4 voor de ploeg van trainer Mike Snoei.

Het duel in De Vliert werd in de 38e minuut opengebroken nadat scheidsrechter Eijgelsheim de spelers eerst nog naar binnen had gestuurd. Nadat hij Telstar een strafschop had toegekend volgden er spreekkoren die voor de arbiter aanleiding waren het duel tijdelijk te staken. Na de hervatting benutte Eddahchouri de strafschop en verdubbelde vervolgens de marge kort na de rust.

Tom Overtoom strooide extra zout in de Bossche wonden door de 0-3 te maken. Ryan Leijten zorgde na een uur spelen voor een treffer voor de thuisploeg, maar daarna maakte Eddahchouri zijn hattrick compleet. Door de zege klimt Telstar op de ranglijst over FC Den Bosch heen en staat nu zeventiende.